Olvasnivaló

Minden nap szánok időt arra, hogy olvassak, hogy tanuljak, hogy fejlesszem magamat. Sosem késő elkezdeni, és érdemes minden nap gyakorolni. Hogy mit ajánlok, kitől érdemes mindenképpen olvasnod? Rám a legnagyobb hatással hat szerző volt. John C. Maxwell zseniálisan beszél a vezetésről, A vezetés öt szintje alapmű, de érdemes elolvasni más munkáit is, nem feltétlenül kell rögtön a vezetéssel kezdeni.

Semmiképpen nem hagynám ki Stephen R. Covey könyvét A kiemelkedően sikeres emberek hét szokása – Az önfejlesztés kézikönyve című munkát, ahogy Dale Carnegie és két alapműve, a Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljuk az embereket – Sikerkalauz 1. és a Hogyan fejezzük be az aggódást és kezdjünk el élni – Sikerkalauz 2. is megkerülhetetlenek. Nagy szeretettel ajánlom szintén Denis Waitley könyvét, A kiválóság tíz titkát. Tanulásra és fejlődésre talán Robert Kyosaki ösztönöz a legjobban.

Ízlés kérdése, hogy valakit a pénzügyi intelligencia vagy a személyiségfejlesztés érdekel jobban, így nem csak a Cashflow négyszöget javaslom forgatni. Joyce Meyert is érdemes olvasni, nagyon sok jó könyve van, és már magyarul is elérhető. Én személy szerint mostanában a legtöbbet a Bibliát olvasom, és ki merem jelenteni, hogy az összes sikerkönyv a biblikus igazságokból születik.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.