Gyenis András

A sikeres élet alapvető kulcsa az, ha reggel úgy tudok felkelni, hogy tudom, aznap van tennivalóm. De a tennivaló nem a pénzkereset. A kérdés az: a saját kompetenciám és elérhető eszközeimen keresztül mire vagyok ma képes, mit tudok ma megteremteni?

Vállalkozói családban nőttem fel, így láttam, hogy egy vállalkozó milyen hatással lehet a környezetére. Nem volt kérdés számomra, hogy én is vállalkozni fogok, viszont a klasszikus vállalkozói modellben nem nagyon láttam hosszútávú perspektívát. Majd beleszerettem a multilevel marketingbe, legalábbis a képbe, amit festettek róla: a szabadság és gazdagság ígéretébe. Eltelt közel öt év, és nem sikerült megvalósítani ezt az áhított képet. Rájöttem, hogy egy olyan üzleti gépezet része lettem, aminek a hajtóereje az emberi vágyak és az emberi félelmek folyamatos manipulálása, és ráeszméltem arra is, hogy annak az esélye, hogy ezen az úton valósítsam meg az álmaimat, igencsak csekély.

Miközben hálózatot építettem, folyamatosan fejlesztettem magam, rengeteget olvastam, és egyszer csak fordulóponthoz értem: rajtam kívül álló – a többségnek egyébként elérhetetlen –, látszólag magasztos célokat követni, még ha azt önmegvalósításnak is nevezik, számomra nem jó üzlet. Magamban kell megtalálnom az értékeket és a motivációmat, és ezek mentén kell tovább növekednem. Vannak kiváló MLM cégek, etikus vezetők, akik jók, mi több, kiemelkedők abban, amit csinálnak, de felesleges benntartani az olyan embereket a rendszerben, akik az élet egy másik területén lennének képesek valóban megtalálni és megvalósítani önmagukat.

A mai hitem szerint azt gondolom, hogy az életünk útját járni maga az önmegvalósítás. Amikor többedszerre is szembesültem vele, hogy az MLM világa számomra nem járható, leültünk a feleségemmel, Melodyval beszélgetni, hogy felmérjük, mi volt az, amit értékként hoztunk ebből az egészből – ekkor ismertem fel, hogy a személyiség- és önfejlesztés, illetve a kommunikáció az a terület, ahol a legpozitívabb értelemben vett hatást gyakorolhatok az emberek életére. Ez az egyetlen út, amin járva hitelesen tudok olyan dolgokat tanítani nekik, amivel, a saját életükre vonatkoztatva, a gyakorlatba átültetve, valódi változásokat hozhatnak létre.

Ekkor kezdtem el intenzíven foglalkozni az emberi kapcsolatokkal. Ma már úgy gondolom, meg lehet valósítani egy olyan üzleti és vállalati kultúrát, amiben az ember, miközben ugyanúgy eladhat sokat, és működtetheti a vállalkozását sikeresen, a kapcsolatait is kezelheti felelősségteljesen és tudatosan.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.

Referenciák

  • Titanilla Eideh – Senior HR Consultant, Business PartnerAndrás személye érdekes, előadásmódja relevánsan eltér a szokásos trénerek által használt technikáktól, s éppen ezért többször voltam képzésén. Hogy miben más András ? Érezni stílusából a nyugat szellemét, a pozitív kisugárzást, de neki sikerül ötvözni , s átültetni a magyar kultúrába a szemléletet.Szórakoztató, gyakorlatias,s lényegre törő tréner.Minden prezentációjából lehet meríteni valami újat,mert soha nem nem ismétli magát. Titanilla Eideh - Senior HR Consultant,Business Partner - ITL Group Kft.
  • Csernenszky János – Iskolamarketing Kft. András számomra egy igazi meglepetés volt. Soha nem gondoltam volna, hogy tréninget lehet élvezni is. Az előzetes beszélgetésekből számítottam arra, hogy értékes lesz a tréning számunkra, de arra nem, hogy közben nem fogok elkalandozni gondolatban. Lenyűgöző képességekkel rendelkezik, amit képes megosztani úgy másokkal, hogy hallgatók is a lehető legtöbbet profitáljanak belőle. Igazán szórakoztató előadó. A kommunikációról és annak gyakorlati alkalmazásáról elképesztő tudással rendelkezik. Bizton állíthatom, hogy a tréning minden perce megérte. Emberi módon tanítani és ösztönözni az embereket csak igaz szándékkal és csodás képességekkel lehet. András igazi mestere ennek a szakmának, bátran ajánlom mindazoknak, akik növekedni és fejlődni szeretnének.
  • Molnár András – Business Development Manager András kiváló előadó és tréner. Azon kevesek közé tartozik, akik képesek úgy átadni tudásukat, hogy élvezhető legyen a tanulás minden pillanata. A tréningjein érezhető, hogy nem csak elméleteket tanít, hanem valódi tapasztalatokat gyakorlatiasan és hihetetlen testreszabottsággal ad át. Elképesztő rutinnal rendelkezik a kommunikáció és az értékteremtés területén, amit csak a terepen lehet megszerezni. A gyakorlatból hozott példákon keresztül demonstrálja, hogy mély összefüggések vannak az értékesítési szituációkban, amelyek megértésével és alkalmazásával megteremthető a VALÓDI ügyfélközpontúság. 19 éve foglalkozom étékesítéssel és tréningek tartásával, de bátran kijelenthetem, hogy ritkán párosul a gyakorlati rutin ilyen magas előadói képességekkel amivel valóban hatni lehet az emberekre. Őszintén ajánlom azon személyeknek, akik az értékesítést és a kommunikációt a legmagasabb szinteken szeretnék művelni.