Gyenis András

Gyenis András

A sikeres élet alapvető kulcsa az, ha reggel úgy tudok felkelni, hogy tudom, aznap van tennivalóm. De a tennivaló nem a pénzkereset. A kérdés az: a saját kompetenciám és elérhető eszközeimen keresztül mire vagyok ma képes, mit tudok ma megteremteni?

Vállalkozói családban nőttem fel, így láttam, hogy egy vállalkozó milyen hatással lehet a környezetére. Nem volt kérdés számomra, hogy én is vállalkozni fogok, viszont a klasszikus vállalkozói modellben nem nagyon láttam hosszútávú perspektívát. Majd beleszerettem a multilevel marketingbe, legalábbis a képbe, amit festettek róla: a szabadság és gazdagság ígéretébe. Eltelt közel öt év, és nem sikerült megvalósítani ezt az áhított képet. Rájöttem, hogy egy olyan üzleti gépezet része lettem, aminek a hajtóereje az emberi vágyak és az emberi félelmek folyamatos manipulálása, és ráeszméltem arra is, hogy annak az esélye, hogy ezen az úton valósítsam meg az álmaimat, igencsak csekély.

Miközben hálózatot építettem, folyamatosan fejlesztettem magam, rengeteget olvastam, és egyszer csak fordulóponthoz értem: rajtam kívül álló – a többségnek egyébként elérhetetlen –, látszólag magasztos célokat követni, még ha azt önmegvalósításnak is nevezik, számomra nem jó üzlet. Magamban kell megtalálnom az értékeket és a motivációmat, és ezek mentén kell tovább növekednem. Vannak kiváló MLM cégek, etikus vezetők, akik jók, mi több, kiemelkedők abban, amit csinálnak, de felesleges benntartani az olyan embereket a rendszerben, akik az élet egy másik területén lennének képesek valóban megtalálni és megvalósítani önmagukat.

A mai hitem szerint azt gondolom, hogy az életünk útját járni maga az önmegvalósítás. Amikor többedszerre is szembesültem vele, hogy az MLM világa számomra nem járható, leültünk a feleségemmel, Melodyval beszélgetni, hogy felmérjük, mi volt az, amit értékként hoztunk ebből az egészből – ekkor ismertem fel, hogy a személyiség- és önfejlesztés, illetve a kommunikáció az a terület, ahol a legpozitívabb értelemben vett hatást gyakorolhatok az emberek életére. Ez az egyetlen út, amin járva hitelesen tudok olyan dolgokat tanítani nekik, amivel, a saját életükre vonatkoztatva, a gyakorlatba átültetve, valódi változásokat hozhatnak létre.

Ekkor kezdtem el intenzíven foglalkozni az emberi kapcsolatokkal. Ma már úgy gondolom, meg lehet valósítani egy olyan üzleti és vállalati kultúrát, amiben az ember, miközben ugyanúgy eladhat sokat, és működtetheti a vállalkozását sikeresen, a kapcsolatait is kezelheti felelősségteljesen és tudatosan.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.

Referenciák

  • Pető Zsolt Áron – Partner Fusion Kft. Andrással mikor elkezdtünk dolgozni rajtam, nem hittem, hogy az életem teljesen meg fog változni. Ennek ellenére így lett, és ráadásul mindez pozitív irányba történt. Emberi fejlődésem kapcsán a vállalkozásunk is szárnyal, hisz én foglalkozom az Ügyfelekkel és az értékesítéssel. Az emberi kapcsolataim minősége is jelentősen javult, és boldog emberként kelek fel és hajtom álomra a fejem, amióta tudom, nem vagyok Superman. Köszönöm!
  • Varga István – BCC Hungary András azt tudja, amit csak kevesen ezen a földön – a helyzetbehozás és a felépítés mestere. Ördögi képesség ez, ami azzá tesz, ami lenni akarsz. Úgy pozícionál mások előtt, hogy utána egyszerű dolgod van. Képzései a tiszta és őszinte emberi kapcsolatokra épülnek, amelyek új dimenziót nyitnak az értékesítés területén. Zseniális előadó, és nem ismerek nála jobb ceremóniamestert. Ne lepődj meg, hogy az egyik legjobban fizetett tréner és házigazda Magyarországon. Ez nem véletlen. Sokszorosan megéri az árát, mert vérprofi. Mi csak Vele dolgozunk!
  • Csapó AttilaAz elmúlt 7-8 évben számos értékesítéssel kapcsolatos tréningen vettem részt. Ez a képzés teljesen más szemszögből mutatta meg az értékesítési szakmát. Egyértelműen a vásárló érdekeit kell szem előtt tartani. A „vevő is ember” és emberként kell őt kezelni, és nem csak a terméken van a hangsúly, hanem saját magamon. Magamat kell elsősorban „eladni”, egy olyan szituációt teremteni, ami mindenképp emlékezetes lesz az ügyfelem részére. Ha olyan kapcsolatot tudok kialakítani az ügyfelemmel, ami alapján egy kölcsönös szimpátia alakul ki,ha nem is végződik értékesítéssel az adott szituáció, akkor is gazdagabb leszek egy olyan kapcsolati tőkével és annak a kapcsolati rendszerével, ahová később bármit, mindenféle fenntartások nélkül, könnyedén tudok értékesíteni. Én hiszem, hogy a hosszútávú és eredményes értékesítés elengedhetetlen eszköze a komoly, őszinte emberi kapcsolatok létesítése.