Gyenis András

A sikeres élet alapvető kulcsa az, ha reggel úgy tudok felkelni, hogy tudom, aznap van tennivalóm. De a tennivaló nem a pénzkereset. A kérdés az: a saját kompetenciám és elérhető eszközeimen keresztül mire vagyok ma képes, mit tudok ma megteremteni?

Vállalkozói családban nőttem fel, így láttam, hogy egy vállalkozó milyen hatással lehet a környezetére. Nem volt kérdés számomra, hogy én is vállalkozni fogok, viszont a klasszikus vállalkozói modellben nem nagyon láttam hosszútávú perspektívát. Majd beleszerettem a multilevel marketingbe, legalábbis a képbe, amit festettek róla: a szabadság és gazdagság ígéretébe. Eltelt közel öt év, és nem sikerült megvalósítani ezt az áhított képet. Rájöttem, hogy egy olyan üzleti gépezet része lettem, aminek a hajtóereje az emberi vágyak és az emberi félelmek folyamatos manipulálása, és ráeszméltem arra is, hogy annak az esélye, hogy ezen az úton valósítsam meg az álmaimat, igencsak csekély.

Miközben hálózatot építettem, folyamatosan fejlesztettem magam, rengeteget olvastam, és egyszer csak fordulóponthoz értem: rajtam kívül álló – a többségnek egyébként elérhetetlen –, látszólag magasztos célokat követni, még ha azt önmegvalósításnak is nevezik, számomra nem jó üzlet. Magamban kell megtalálnom az értékeket és a motivációmat, és ezek mentén kell tovább növekednem. Vannak kiváló MLM cégek, etikus vezetők, akik jók, mi több, kiemelkedők abban, amit csinálnak, de felesleges benntartani az olyan embereket a rendszerben, akik az élet egy másik területén lennének képesek valóban megtalálni és megvalósítani önmagukat.

A mai hitem szerint azt gondolom, hogy az életünk útját járni maga az önmegvalósítás. Amikor többedszerre is szembesültem vele, hogy az MLM világa számomra nem járható, leültünk a feleségemmel, Melodyval beszélgetni, hogy felmérjük, mi volt az, amit értékként hoztunk ebből az egészből – ekkor ismertem fel, hogy a személyiség- és önfejlesztés, illetve a kommunikáció az a terület, ahol a legpozitívabb értelemben vett hatást gyakorolhatok az emberek életére. Ez az egyetlen út, amin járva hitelesen tudok olyan dolgokat tanítani nekik, amivel, a saját életükre vonatkoztatva, a gyakorlatba átültetve, valódi változásokat hozhatnak létre.

Ekkor kezdtem el intenzíven foglalkozni az emberi kapcsolatokkal. Ma már úgy gondolom, meg lehet valósítani egy olyan üzleti és vállalati kultúrát, amiben az ember, miközben ugyanúgy eladhat sokat, és működtetheti a vállalkozását sikeresen, a kapcsolatait is kezelheti felelősségteljesen és tudatosan.

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed merülne fel, keress bátran!

Név: * 
E-mail: * 
Üzenet: * 

Add meg a képen látható biztonsági kódot: 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj az elsők között a legújabb videókról.

Referenciák

  • Csiszár GyulaÉvek óta dolgozom kereskedelemben, több területen foglalkoztam értékesítéssel. A kurzus alapjaiban változtatta meg a szemléletemet erről a munkáról. Rengeteg új dolgot tanultam, emellett összefoglalta azt a tudást, amivel egy értékesítőnek rendelkeznie kell: Az eddigi tapasztalataim és az új szemlélet most álltak össze kerek egésszé. Ezáltal egy olyan fegyver birtokába kerültem, mellyel bátran vágok neki a kihívásoknak. A problémákat is lehetőségnek látom, s tudom, hogy a munkám előbb, vagy utóbb, de biztosan meghozza gyümölcsét! Bátran tudom ajánlani mindenkinek, hiszen én már csak azt sajnálom, hogy nem évekkel korábban találkoztunk! Köszönöm András!
  • Pető Zsolt Áron – Partner Fusion Kft. Andrással mikor elkezdtünk dolgozni rajtam, nem hittem, hogy az életem teljesen meg fog változni. Ennek ellenére így lett, és ráadásul mindez pozitív irányba történt. Emberi fejlődésem kapcsán a vállalkozásunk is szárnyal, hisz én foglalkozom az Ügyfelekkel és az értékesítéssel. Az emberi kapcsolataim minősége is jelentősen javult, és boldog emberként kelek fel és hajtom álomra a fejem, amióta tudom, nem vagyok Superman. Köszönöm!
  • Csernenszky János – Iskolamarketing Kft. András számomra egy igazi meglepetés volt. Soha nem gondoltam volna, hogy tréninget lehet élvezni is. Az előzetes beszélgetésekből számítottam arra, hogy értékes lesz a tréning számunkra, de arra nem, hogy közben nem fogok elkalandozni gondolatban. Lenyűgöző képességekkel rendelkezik, amit képes megosztani úgy másokkal, hogy hallgatók is a lehető legtöbbet profitáljanak belőle. Igazán szórakoztató előadó. A kommunikációról és annak gyakorlati alkalmazásáról elképesztő tudással rendelkezik. Bizton állíthatom, hogy a tréning minden perce megérte. Emberi módon tanítani és ösztönözni az embereket csak igaz szándékkal és csodás képességekkel lehet. András igazi mestere ennek a szakmának, bátran ajánlom mindazoknak, akik növekedni és fejlődni szeretnének.